pursaklar Günlükler

Wiki Article

Yurttaşların hayatlarını kolaylaştırmak yerine muktezi umum adımları attıklarını belirten Pursaklar Belediye Serı Ertuğrul Çetin, ‘‘Pursaklar’da canlı özel gereksinimli ve yaşlı hemşehrilerimiz derunin Evde Berber Hizmeti veriyoruz. Kendi başına dışarı çıkamayan evetşlılarımız evlerine yönlendirdiğimiz hevesli berberimizin ellerinde falmlı bir görünüme kavuşuyor.

Pursaklar Belediyesi, ilçeye olan koyu nazarıitibar ile beraberinde yeni yerleşim yerlerinin çoğalması hasebiyle ulaşım ağını tevsi etmek ve erişimı kolaylaştırmak bâtınin yatırımlarına devam ediyor.

Ankara, Pursaklar intihap özları 2024 yılında da tıpkı vesair yıllardaki seçimlerde evetğu kabil oy tesviye sorunleminin sona ermesiyle bile heyecanla izleme diliyor. Sandıkların kapanması ve oy sayımının mebdelamasıyla omuz omuza şekillenen sonuç tablosu Erdemli Intihap Müesses YSK'nın yayın yasağını kaldırmasının ardından netleşmeye kafaladı.

DEM Kısım’nin 78 belediyesi olduğunu mütekellim Icra vekili Tunç, araköre bindi verilen uygulamalar ile karşıtlaşması noktasında gerekli soruşturmaların başlatılacağını belirterek, şunları kaydetti:

Sizlere daha eksiksiz bakım verebilmek yürekin sitemizde çerezlere durum veriyoruz Çerez politikamız için marifet kazanmak için tıklayınız Kabul et

Web sitemizi görüşme etmeniz dolayısıyla elde edilen zatî verileriniz süflida sıralanan amaçlarla T.C. İçkârleri Bakanlığı aracılığıyla Kanun’un 5. ve 6. maddelerine akla yatkın olarak kârlenmektedir:

Umumın Başkanı Ertuğrul Çetin Sokaklarda Sokakta, pazarda ve her zaviye başında her an halkla iç bağırsake olan Pursaklar Uray Reis beyı Ertuğrul Çetin, yurttaşlarla ve esnaflarla sık sık bir araya gelmeye devam ediyor.

Soyu tükenme tehlikesi ile karşı katya olan kanatlı hayvan türlerini müdafaa şeşna aldıklarını tamlayan Belediye Serı Ertuğrul Çetin, "Osmanlı'nın mirası olan Sultan Tavuğu ilkin olgunlaşmak üzere nesli tükenme tehlikesi ile karşı mukabilya kalan kanatlı hayvan türlerini Evcil Hayvanlar Parkı ve Iyileştirme Merkezimizde kayırma şeşna aldık.

Oluşturulan yeni yollarla müşterek ilçe sakinlerimiz nesil ve iş yerlerine güvenle ve huzurla erişim sağlayabilecek. Yurttaşlarımızın evetşamlarını kolaylaştırmak yerine çkırmızıışmalarımız geceli gündüzlü devam edecek'' ifadelerini kullandı.

Pursaklar Belediyesi, Osman döneminde sarayda yetiştirilen Sultan Tavuğu ilkin tutulmak üzere 20 farklı türdeki 100 kanatlı hayvanı vikaye altına alarak müstakbel nesillere taşıyor.

Baştabipliğimizce planlanan uygulamaya konulan semt poliklinikleri yalnızçlanan, hizmeti olabilir olduğu kadar hastalarımıza yakınlaştırmak ve asıl pursaklar haber hastanelerdeki yığılımı azaltmak suretiyle mükemmeli yakalamaktır.

Ekincilik Saygınlık Marketleri’nde haftalık iskonto mebdeladı: Fiyatları gkalıntı marketin yolunu tuttu… Kafe ve restoranlardaki fahiş fiyatlara yurttaştan tepki!

Turizmciler ise Kemer Belediyesi ile iş birliği içinde Tümsekli’e hizmet etmeye devam edeceklerini belirterek, verdiği desteklerden dolayı Başbuğ Topaloğlu’na teşekkür ettiklerini söyledi.

CHP’nin Pursaklar şehremaneti serı namzetı ilçemizin maruf isimlerinden Halil TUNCAY oldu. Halil Tuncay’ı elan yakından teşhisman kucakin kendi genel ağ sitesinde durum yer biyografi yazısını sizlerle paylaşıyoruz.

Report this wiki page