C# Object Kullanımı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article



Sınıflar soyut olarak bildirilebilir; gayrı bir deyişle bir yahut daha ziyade yöntemin uygulaması yoktur. Soyut sınıfların örneği aracısız oluşturulamasa da, nakıs uygulamayı sağlayan diğer sınıflar sinein esas sınıflar olarak görev yapabilir.

C# tableLayoutPanel kullanmanın birfena kazanımı vardır ve bayağıda bunlardan bazıları listelenmiştir:

Protected: Denetçi, tek türetilen sınıflar yahut aynı derlemedeki sınıflar aracılığıyla erişilebilir hale gelir. Bu durumda, kontrolörün erişimi bağlıdır ve tek sınırlı sınıflar aracılığıyla erişilebilir.

Object dershaneının tasarrufını gösteren bir C# şifre örneği, nesnelerin XML veya JSON kadar formatlara serileştirilmesini ve saklanmasını sağlamlar:

seçerek yeni bir fon dosya oluşturun. Her iki araçta da dosyayı dershaneıyla eşleşecek şekilde adlandırın: InterestEarningAccount.cs

Object sınıfı, herhangi bir nesnenin asliye özelliklerini ve davranışlarını tanımlamak bâtınin kullanılır. Bu sayede, rastgele bir klas oluşturulduğunda, Object derslikının yürekindeki gerçek özelliklere ve davranışlara otomatik olarak ulaşım katkısızlanır.

Bu alanda yahut farklı bir alanda, benim ve öteki yardımcı insanların paylaşımlarına lütfen acizliğiniz ve ezikliğinizle yaklaşmayınız. İzin istemek, benim hükmüm şeşna girmeniz valörına gelmemektedir.

Asıl sınıf oluşturucusunun bağımsız milletvekili değhizmetkenlerini geçirebilen bir oluşturucu bildirirsiniz. Zirdaki kod, bâtınin oluşturucuyu InterestEarningAccountgösterir:

Temelı sınıflar yekten çok oluşturucu tanımlar ve bu kelime dizimi, çağırdığınız üs sınıf oluşturucuyu seçmenizi sağlar. Oluşturucuları güncelleştirdikten sonrasında, türetilmiş sınıfların her biri midein kodu vüruttirebilirsiniz. Yeni sınıfların gereksinimleri zirdaki kabilinden belirtilebilir:

3) RWTagValue fonksiyonu ile tag değerlerine muvasala. VB kullanıyor olsaydık çabucak erişebilirdik.

Salt hedeflenen istemci kodunun ulaşabilmesi kucakin kodunuzun erişilebilirliğini sınırlamak önemlidir. Adidaki erişim değalışveriştiricilerini kullanarak türlerinizin ve üyelerinizin istemci koduna ne denli erişilebilir olduğunu belirtirsiniz:

Oranlama makinası ezgiı düşüncemlar: Hesap makinaları kabilinden olağan arayüzlü uygulamaların tasarımında da tableLayoutPanel kullanılabilir.

TextAlign                  :Texbox'daki yazının sağ'dan veya sol'dan tasarlmasını ayarlar.

Yukarıdaki kod iki yeni tekniği gösterir. İlk olarak, minimumBalance vadi olarak readonlyişaretlenir. C# Object Kullanımı Bu, nesne oluşturulduğunda bileğerin bileğanlayıştirilemeyeceği mealına gelir. bir BankAccount oluşturulduktan minimumBalance sonrasında değfiiltirilemez.

Report this wiki page